carrier_fiilis_1.jpg

Carrier Oy:n ja Coolstepin HVAC-liiketoimintakauppa vahvistaa Carrierin asemaa Suomessa

Coolstepin asiakkailla on nyt käytettävissään Carrierin laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima sekä ennakoiva huoltopalvelu.

VANTAA 29.12.2015 — Carrier Oy on solminut liiketoimintakaupan Coolstepin, Pirkkalassa sijaitsevan lämmitys-, ja ilmastointi- ja jäähdytysalan yrityksen kanssa. Coolstepin tuotevalikoima sisältyy jatkossa Carrierin palvelutarjontaan Suomessa.
Carrier on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen, jäähdytyksen sekä kylmätekniikan toimittaja ja teknologian kehittäjä. Carrier tarjoaa integroituja, kestävän kehityksen mukaisia ja energiatehokkaita tuotteita ja järjestelmiä kotien ja kaupallisten rakennusten lämmitykseen, ilmastointiin ja jäähdytykseen sekä kiinteistöautomaatioon. Carrier on osa United Technologies Corporationia (NYSE: UTX).
“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa HVAC-asennusten ja –huollon jalanjälkeämme Suomessa sekä tarjota Coolstepin asiakkaiden käyttöön Carrierin laajan tuotevalikoiman ja palvelutarjonnan”, sanoi Kristian Henningsson, UTC Climate, Controls & Securityn Pohjoismaiden alueen toimitusjohtaja. “Olemme iloisia tästä molempia osapuolia hyödyttävästä liiketoimintakaupasta, jonka ansiosta vahvistamme läsnäoloamme erityisesti Tampereen alueella”.

Carrier

Modernin ilmastoinnin keksijän perustama Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen sekä kylmätekniikan toimittaja. Carrierin asiantuntijat tarjoavat kestävän kehityksen mukaisia, integroituja ja energiatehokkaita tuotteita ja järjestelmiä asuintaloihin ja kaupallisiin rakennuksiin, kuljetuksiin sekä ruokateollisuuden asiakkaille. Carrier on osa United Technologies Corporationin UTC Climate, Controls & Security –liiketoimintayksikköä. UTC on maailman johtava ilmailu- ja rakennusjärjestelmien toimittaja. Lisätiedot www.carrier.com tai Twitterissä @CarrierGreen.

 

JULKAISUVAPAA HETI

Lisätiedot
Kristian Henningsson
Puhelin +46 8 56203411
GSM +46 7 25161819
Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.