carrier_fiilis_1.jpg

Avoimet työpaikat; Projekti-insinööri

https://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=48256

PROJEKTI-INSINÖÖRI

Vahvistamme tiimiämme kahdella henkilöllä. Tule rakentamaan uutta toimintamalliamme sekä Suomen parhaita ilmastointiratkaisuja toimipisteeseemme Helsinkiin tai Tampereelle.

Carrierin uusi myyntijohtaja Tomi Myller rakentaa dynaamista ratkaisumyynnin tiimiä. Tehtävässä kehityshaluinen tiimipelaaja pääseekin alan arvostetuimpaan ja parhaimpaan ilmastoinnin ja kylmätekniikan ratkaisuja tuottavaan yritykseen toteuttamaan alalle uusia ratkaisuja ja uudistamaan Carrier LVI-myyntitiimiä.

Tehtävässä pärjää ratkaisulähtöisellä ajattelulla ja teknillisellä taustalla varustettu verkostoituja. Toimenkuvasi päätehtävä on asiakasprojektien kokonaistoteutus. Hyödynnämme projekteissa organisaation osaamista ja sinun vahvuutesi voi olla esim. suunnittelussa, laskennassa tai urakoinnissa. Korostamme jäsenten vahvuuksia ja kannustamme jäsenten väliseen osaamisen jakamiseen ja moniosaajaksi kouluttautumiseen. Teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja markkinointiyksiköiden kanssa ja osallistut myös ammattitaidollasi uusien palvelukonseptien rakentamiseen ja myyntistrategioiden suunnitteluun.

Rakennusalan tunteminen ja talotekniikan kokemus ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Voit olla joko kokenut LVI-alan ammattilainen tai vielä kannuksiaan hakeva. Asenne ratkaisee ja haluat ottaa vastuun projektien toteutuksesta, hahmotat kokonaisuuden ja teet pitkän aikavälin suunnitelmia sekä pystyt rakentamaan vahvat luottamussuhteet rakennusalan toimijoiden kanssa. Organisaatiossa tehdään tiivistä yhteistyötä kaikkien kanssa, keskustelet sujuvasti suomeksi ja ymmärrät englanninkielisiä dokumentteja.

Saat vastuuta kehityksen kärjessä sekä osaavien ja mukavien ammattilaisten tuen. Saat tehtävään ja tuotteisiimme kattavan perehdytyksen sekä pääset kehityksen kärkipaikalle laajentamaan osaamistasi ja ennen kaikkea pääset ottamaan vastuuta. Carrier on alansa spesialisti ja innovoija, jonka tyytyväiset asiakkaat arvostavat osaamista ja laatua.

HAE TEHTÄVÄÄ laittamalla CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-10944.

LISÄTIETOJA tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Pekka Kahelin, puh. +358 50 469 5476 ja Heimo Halonen, puh. +358 40 706 3635 sekä Carrierilta Tomi Myller ma 5.6. klo 14–16 ja 9.6. klo 9–10, puh. +358 40 570 4435.