carrier_fiilis_1.jpg

Huolto

Carrierin huolto- ja kunnossapitopalveluista vastaavat aluetoimistomme sekä valtuutetut edustajamme ja jälleenmyyjämme kautta maan. Huoltomme kattaa ilmastoinnin jäähdytyksen, prosessi- ja ATK-ilmastointilaitteet sekä niihin liittyvät osa-alueet. Tavoitteellinen ennakoiva huolto varmistaa laitteiden hyvän toimivuuden ja vähentää energian kulutusta, odottamattomia laitevaurioita ja toimintahäiriöitä.

Huoltomme noudattaa ympäristö-, terveys- ja turvallisuusohjelmaa, johon kuuluvat ympäristöpäästöjen ja tapaturmien vähentäminen. Carrier tuotteisiin pätevöityneet edustajamme takaavat hyvän laadun ja laitetuntemuksen.

Varmista huolto tekemällä huoltosopimus

Koulutamme säännöllisesti huoltohenkilöstöä, yhteistyökumppaneita, myymälähenkilökuntaa, vartiointiliikkeitä, keskusliikkeitä ja alan muita toimijoita. Jatkuvalla koulutuksella taataan hyvä osaaminen ja ammattitaito. Koulutus vähentää huollon tarvetta ja näin pidentää tuotteen elinkaarta.

Alla lisätietoa F-kaasuja sisältävien laitteiden omistajien velvollisuuksista ja EU:n uusista säädöksistä sekä asetuksista:

Ympäristöministeriö: Vaiheittain eroon F-kaasujen käytöstä, toukokuu 2014

Ympäristöhallintö: F-kaasua sisältävän laitteen omistajan velvollisuudet, helmikuu 2017

Suomen Ympäristökeskus: F-kaasua sisältävien laitteiden tarkastusvälejä ja kylmäainemääriä

Päivystys 24/7

Päivystyksemme toimii lähes koko Suomen alueella. Kysy lisää alueellisesta päivystyksestä!

Huolto kattaa päivittäiset, normaalit vuosihuollot ja äkilliset tarpeet. Myös päivystyspalvelut kuuluvat tarjontaamme. Kaukovalvonnan avulla ratkaistaan iso osa ongelmista käymättä paikan päällä. Etäyhteyden avulla voidaan myös arvioida kuinka pikaisesti paikalla on käytävä. Tällöin usein säästetään kustannuksissa sekä hävikkiä saadaan pienennettyä.

Kysy lisää:

Huoltojohtaja Ari Hakala 040 485 3882 

 

 

Haku