carrier_fiilis_1.jpg

Carrier on esitellyt Evolution 6 -sarjan uusimmat kylmähyllyköt

Carrier asettaa riman uudelle tasolle esittelemällä MendosTM-monitasolaitteen ja MenEcoTM-pystyjäähdyttimen. Upouusi ovellinen MenEco™ ja avoin Mendos™- hyllykkö tarjoavat asiakkaille lisää myyntitilaa ja energiatehokkuutta aivan uudella tavalla.

menEco

Sekä Mendos- että MenEco-kalusteet hyödyntävät lattiapinta-alaa ennennäkemättömällä tavalla täysin uudistetun ilmajärjestelmänsä ansiosta. Näin on saatu lisää tilaa tuotteille, ja hyllysyvyys onkin yli 20 prosenttia suurempi kuin vastaavissa nykyisissä malleissa.

Ovellinen MenEco-hyllykkö on omaa luokkaansa niin tilavuuden, energiatehokkuuden kuin ulkonäönkin osalta. Kokolasiovet ja MenEcon uusi ilmajärjestelmä tuottavat yhdessä jopa 55 prosentin energiansäästön vastaaviin avoimiin kylmähyllykkihin verrattuna.

"Enemmän tuotteita, vähemmän kaappia: lunastamme Evolution 6 -tuotesarjan lupaukset tuomalla markkinoille Mendos- ja MenEco-kalusteet, jotka antavat elintarvikemyymälöille lisää myyntitilaa jäähdytystehon kärsimättä", toteaa Carrier Commercial Refrigerationin Evolution 6 -yksikön johtaja James Nutting.