carrier_fiilis_1.jpg

Yritys

Carrier Oy on Carrier Corporationin tytäryhtiö ja kuuluu ryhmään United Technologies Climate, Controls and Security (CCS).

Edustamme Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa yli 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessa kehityksen kärjessä jo kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi-, jäähdytys- ja lämpöpumppulaitoksia.

Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Turussa, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella. Koko maan kattavaan jälleenmyyjäverkostoon kuuluu nyt yli 30 valtuutettua myynti- ja huoltopistettä. Carrier-tuotteita myydään Baltiassa paikallisten jälleenmyyjien kautta.

Yhtiön toimintaperiaatteisiin kuuluu myyjien, suunnittelijoiden ja asennusliikkeiden jatkuva koulutus sekä palautetietojen kerääminen asiakkailta.

Carrier on ilmastoinnin ja jäähdytyksen markkinajohtaja niin Suomessa kuin koko maailmassa. Tekninen etumatka perustuu jatkuvaan ja määrätietoiseen tuotekehittelyyn ja tuotteiden korkeaan laatuun.

Haku